Taller Terrorífiques, amb femina verbipotens

28/09/2024
  • Taller Terrorífiques, amb femina verbipotens

  • El dimarts 5 i el dijous 14 de novembre, de 18h a 20h, femina verbipotens ens vindrà a parlar de la literatura gòtica com a dissidència.

    En aquest taller ens endinsarem en les dissidències polítiques que les escriptores crearen gràcies a la llibertat que els oferia l’escena fantasmagòrica de l’horror. Els monstres, els vampirs, les bruixes, que sempre han tingut la seva representació al món real, serviren i serveixen encara avui a moltes escriptores per narrar l’esclavitud, el racisme, el masclisme i l’heteronorma des d’una actitud terroríficament crítica. El taller comptarà amb dues sessions de dues hores cadascuna.
    Prèviament a cada sessió les participants rebran un document d’unes tres pàgines amb fragments escollits de diverses autores que comentarem col·lectivament durant el taller. A més, projectarem imatges i càpsules d’adaptacions cinematogràfiques d’algunes novel·les i representacions de l’art gòtic i neogòtic (arquitectòniques i pictòriques).

    Us podeu inscriure enviant un correu a info@elsoterranillibreria.cat, i el preu serà de 5 euros per sessió, amb els materials inclosos.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.