Presentació del llibre Veus per una transició ecosocial

02/06/2024
  • Presentació del llibre Veus per la transició ecosocial

  • Dimecres, 19 de juny, a les 19.00h, les coautores Nuria Loras i Boada, membre de la cooperativa El Far, i Albert Papell i Garcia, membre de la cooperativa L'Escamot, vindran a presentar-nos el llibre, publicat per Pol·len Edicions.

    Deia Martin Luther King que encara que sabés que el món s’acabaria l’endemà, el dia d’avui el dedicaria a plantar un arbre.
    Aquesta llavor és la que nodreix Veus per una transició ecosocial, un llibre que no pretén salvar-te d’un futur asfixiant, sinó acompanyar-te amb idees i experiències cap a una vida millor, sigui calorosa o no.
    Durant més d’un any, diverses persones han dipositat les seves veus en paper per compartir aspectes d’educació, salut, habitabilitat, descolonització, governança, o alimentació, i acompanyar-te en aquest futur que ja és aquí, i que serà ecologista i amb justícia social.

    Núria Loras i Boada és llicenciada en Periodisme i Publicitat i relacions públiques i especialitzada en Direcció de la Comunicació d’una Institució. S'ha especialitzat i treballa la comunicació des d'una vessant social i estratègica des de fa 15 anys.
    Albert Papell i Garcia és llicenciat en Economia i Postgrau en Economia Social i Solidària. Des de fa més de 15 anys, la seva tasca professional es vincula al desenvolupament local, les polítiques públiques i el foment de l'Economia  Social i Solidària.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.