Presentació del llibre Que em portin al circ

01/10/2023
  • Presentació del llibre Que em portin al circ

  • Dimarts 14 a les set de la tarda Marta Vigo Mitjans vindrà a presentar-nos el seu llibre Que Em Portin Al Circ! La figura de les dones i les dissidències barbudes.
    El llibre que presentarem és un lloc des d’on reflexionar envers els nostres cossos no normatius i qüestionats per fer visible l’invisible, per reivindicar com a possibles i reals les experiències i vivències de les dones i altres identitats dissidents barbudes.
    L'autora, que va realitzar el màster d’Antropologia i Etnografia a la Universitat de Barcelona, també és militant del col·lectiu SomBarbàrie, un col·lectiu de dones i altres identitats dissidents barbudes que aposten per visibilitzar la diversitat de cossos tot generant espais d’autoconeixement, autoafirmació i empoderament.
    L’acompanyarà Dolça Alcanyís i Macias, actriu i creadora escènica graduada a l’Escola Universitària Eram (adscrita a la UdG), i fundadora de la Cia. Atzucac.

cercar...

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.