• Rafael Castells i París. Ho he viscut així

    Valls, ser-hi, viure-hi i conviure-hi

    Castells i París, Rafael Cossetània Edicions EAN 9788413562353 Veure altres llibres de la col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    RECOPILACIÓ I TRANSCRIPCIÓ: NÚRIA VENTURA MERCÈ En aquest llibre el lector hi trobarà reflectida la presència de Rafael Castells i París en molts diversos àmbits del món vallenc, una presència molt activa en els mitjans de comunicació, en l'organització d'esdeveniments i d'activitats de projecció c...
    Ancho: 155 cm Largo: 233 cm Peso: 374 gr
    Disponible en 2-4 dies
    18,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-1356-235-3
    • Encuadernació : Rústica
    • Data d'edició : 01/02/2023
    • Any d'edició : 2023
    • Idioma : Català
    • Autors : Castells i París, Rafael
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : El Tinter
    • NúmeroCol·lecció : 174
    RECOPILACIÓ I TRANSCRIPCIÓ: NÚRIA VENTURA MERCÈ En aquest llibre el lector hi trobarà reflectida la presència de Rafael Castells i París en molts diversos àmbits del món vallenc, una presència molt activa en els mitjans de comunicació, en l'organització d'esdeveniments i d'activitats de projecció ciutadana, en moltes entitats, a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls... També, una constant al·lusió als referents familiars i vallencs. L'esforç de concentrar la trajectòria de tota una vida exigeix de circumscriure aquesta ambició als anys més productius, sociològicament parlant, de la seva activitat. Això vol dir situar-nos bàsicament als anys seixanta, setanta, vuitanta i noranta del segle XX, encara que la seva activitat hagi continuat molt més enllà d'aquests anys. Rafael Castells i París ens convida, doncs, a refrescar fragments de la vida i història locals, que ell ha ajudat a escriure i a fixar. Tot un mosaic de peces que encaixen i que configuren un ampli i interessant relat d'esdeveniments que ja és història vallenca i que hi ha marcat punts d'inflexió.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.